Formandens hjørne

Bjoern1

Nyt prøvemedlem. Tag godt imod Bjørn Nielsen.

Login - kun medlemmer

Ordet er frit

Skriv her om løst og fast (også "ikke-medlemmer") - bare det er relateret til klubliv, motorcykler eller andre interessante emner! Stødende indlæg vil blive slettet af censuren...

  • KÆMPE STORT TILLYKKE TIL BJARNE MÜLLER, MED KØBET AF KAWASAKI'ET ;) DET BLIVER SGU DA EN HELT NY FORNEMMELSE, AT NYDE AT KØRE MC :p

  • 46 gange velkommem til Peter "Pilgård". Tak for de gode kager. Vi er flere der glæder os, til at smage dem med æble & kanel ;)

  • KAMMERATER, SÅ ER DEN GAL IGEN !!! TAK TIL KENNETH MADSEN, FOR ET VELLYKKET RISENGRØDS ARRANGEMENT I FREDAGS. JEG HAR DA SJÆLDENT SET SÅ VELDÆKKET ET BORD, I VORES SMUKKE KLUB. OG DER VAR RIGELIGT AF BÅDE KB NISSEØL, SMØRKLAT & KANELSUKKER. JA DET VAR ET RIGTIGT JULEEVENTYR, JOW JOW. OG TILLAD MIG LIGE PÅ FORMANDINDENS & EGNE VEGNE, AT ØNSKE ALLE EN GOD JULEAFTEN. GID ALLE MÅ ÅBNE EN ORNLI' SYG STOR PAKKE, HVOR DER GEMMER SIG EN YAMAHA XJR 1300, ELLER EN KAWASAKI Z900 RS ;) 46 GANGE GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR FRA KALLE.

  • I lørdags, deltog 3 af klubbens medlemmer, nemlig Onkel Anders, Formandinden, og ham selv, i et støttearengement for Godhavns drengene. Turen gik fra DTU i Lyngby til Godhavn i Tisvilde. Et sted imellem 350-400 cykler, har sat dagen af til at støtte op i den gode sags tjeneste. Bortset fra alle de larmende Chromescootere/ Mongolharleyer, og folks manglende evne til at køre i kolonne, var det en mægtig tur. Det var et super initiativ af klubben LOUD'N'PROUD MC. Og kaffen og kagen på Godhavn, var bedre end jeg husker den ;)

  • Så blev Nørrebrogade fyldt, Og Bakken lukket. Helsinge MC Klub sendte 14 blankpolerede, og potente maskiner ind til dagens næststørste begivenhed. Efter socialt samvær, og lidt dækspark på Nørrebro, gik det så ellers i knapt så raskt trav, ind til dagens alt overskyggende begivenhed. Nemlig det stegte flæsk med persilleSOVS på Den Hvide Hest. Der var vi godt nok fremme i skoene, ja altså bortset fra Formandinden. Hun sad med en tomatsuppe, der efter bedste evne prøvede at ligne et måltid mad. Nåh men resten af selskabet, fik da vist nok fyldt sækken, lidt mere end til randen. Det var så den Bakke lukning, nu kan dem som har de lyster, jo så begynde at se frem imod næste års åbning. Tak for en hygsom tur, og velbekomme.

Hent flere
Skriv en kommentar

Næste arrangement

Bakkeåbning 2018
Dato: 23.03.2018

Husk varmt tøj og smil på læben..

Seneste kommentar

KÆMPE STORT TILLYKKE TIL BJARNE MÜLLER, MED KØBET AF ...