Formandens hjørne

 

Velkommen til vores  nye medlem:

Henrik Stennow

Claus voss-Petersen 

Bjarne Andersen

 

Prøve medlem:

Camilla Uttenthal

Login - kun medlemmer

Medlemmerne

Vi er ca. 60 medlemmer.

Klubben er startet i 1976 og dette kan efterhånden ses på en del af medlemmerne og på forbruget af kaffe frem for fortidens salg af alkoholiske drikke, men trods de til tider mange grå hår og rynker, skal man ikke tro, vi ligger og tøffer i krybesporet. Klubben rummer en del motorcykler med mange hestekræfter og gode køre egenskaber, som bliver brugt flittigt, hvilket i høj grad hjælper med at holde os unge og friske.

Medlemmerne

De fleste motorcykelmærker er repræsenteret, men den ”jeg” kører på er selvfølgelig altid den bedste, hvilke ofte medfører en del snak og venskabelig mobning. De overordnede drillerier går på, hvilket mærke der er det bedste; om det er vandkølet eller med kædetræk, men det ER drillerier. Mange af klubbens medlemmer interesserer sig for Road Racing, både nationalt og internationalt, sågar er der nogle af klubbens medlemmer, der kører Track Days, når lejligheden byder sig.

Klubben rummer de fleste former for gade-motorcykler, lige fra cruisere over deciderede racere til motorcykler med sidevogn.

Lidt pligter

Klubbens medlemmer er forpligtet til, i en turnusordning, at passe baren på klubaftner, rengøre lokalerne samt deltage i klubbens 1 -2 årlige arbejdsdage. På disse dage vedligeholder vi huset ind og udvendigt samt luger ukrudt og beskærer div. buske og træer. Større tiltag eller reparationer bliver aftalt og lavet på andre tidspunkter.

Næste arrangement

Sommer fest i Rønne 2024
Dato: 28.06.2024

Husk at købe billet til færgen