Formandens hjørne

HURRA HURRA 

D. 31.03 2023 skal fejres

Festmiddag kl. 18.00

Login - kun medlemmer

MC Touring Club - Sport

MC Touring Club
 1. rss-image

  Bakken åbner fredag 31. marts 2023, og traditionen tro bliver det markeret med stort motorcykeloptog fra Nørrebrogade i København.

 2. rss-image

  Hvad er MCTC for dig? Deltag i MCTC's medlemsundersøgelse og vær med i lodtrækningen om 2 x gavekort på 2.000 kroner til Motostore. bc53882

 3. rss-image

  FEMA og FIM opfordrer til forbedringer af trafiksikkerheden for motorcyklister i et åbent brev til EU-Kommissionen, Europa-Parlament og Europas regeringer og parlamenter.

 4. rss-image

  Svenske RGNT sætter ny verdensrekord for hurtigste el-motorcykel på is. Se billeder af "Project Aurora" i galleriet og læs mere her.

 5. rss-image

  Indian har givet deres Chief-model en performance-opgradering, som skal forvandle cruiseren til en mere underholdende køreoplevelse: Mød den nye Indian Sport Chief!

 6. rss-image

  Et stærkt fokus på et stort udvalg, produktkendskab og kundepleje har gjort MC SYD til en motorcykelforretning ud over det sædvanlige.

 7. rss-image

  MCTC-magasinet #02 | 2023 samt årets guide er ude nu og kan også læses online via mitMCTC.

 8. rss-image

  Biltunerne fra Brabus havde enorm succes med deres ombyggede KTM, som blev lanceret sidste år. Så stor succes, at de nu gentager successen!

 9. rss-image

  FEMA har lavet en spørgeskemaundersøgelse, der skal forsøge at kortlægge, hvilket transportmiddel motorcyklister bruger, når de skal på arbejde. Deltag i undersøgelsen her.

 10. rss-image

  MCTC har nu trukket fem heldige vindere i konkurrencen på årets Motorshow i Herning. Tillykke til vinderne og tak til alle besøgende, der lagde vejen forbi.

 11. rss-image

  Antallet af nye indregistrerede motorcykler i Danmark faldt sidste år sammenlignet med 2021. Dyk ned i tallene og se, hvilke mærker der klarede sig bedst.

 12. rss-image

  Kom til Motorshow i MCH Messecenter Herning 3.-5. februar, hvor MCTC også vil være til stede med spændende nyheder og konkurrence.

 13. rss-image

  Jens Winther Motorcykler i Roskilde udvider nu sortimentet med Kawasaki-motorcykler.

 14. rss-image

  Lørdag 29. april 2023 klokken 10 er din chance for at gøre din stemme synlig for MCTC's fremtidige virke. Kom og giv din mening til kende til den årlige generalforsamling for Danmarks største motorcykelforening. 

 15. rss-image

  Red Bull KTM Factory Racings KevinBenavides vandt 2023 Dakar Rally i en neglebidende tæt slutspurt med teamkollegaen Toby Price.

Næste arrangement

Fest middag kl. 18
Dato: 31.03.2023

Tilmelding