Formandens hjørne

God (b)jul til alle og godt nytår. Håber 2022 bringer masser af MC kørsel og solskin

Login - kun medlemmer

MC Touring Club - Sport

MC Touring Club
 1. rss-image

  Rydbergs MC i Aidt indgår millionaftale med Danmarks største køreskole.

 2. rss-image

  Med lanceringen af fem specialmodeller fejrer Kawasaki, at det i år er 50 år siden, at den første Z-model så dagens lys.

 3. rss-image

  Sunderland vandt 44. udgave af Dakar Rally for GasGas, da han i dag sluttede som hurtigste mand over løbets 14 dage igennem Saudi-Arabiens sanddyner på sin RC 450F Rally.

 4. rss-image

  Globale udfordringer fra Covid19-pandemien har ikke sænket interessen for Ducati, som med 59.447 solgte motorcykler i 2021 kan fejre fabrikkens bedste år nogensinde.

 5. rss-image

  Rydbergs MC i Aidt har endnu en gang vundet titlen som "Årets Kawasaki-forhandler".

 6. rss-image

  Briten Sam Sunderland på GasGas genindtog førstepladsen i Dakar Rally, da han på dagens 8. etape gav alle baghjul og vandt sin første etapesejr i 2022.

 7. rss-image

  KTM's Dakar-debutant Danilo Petrucci vandt i går 5. etape af Dakar Rally, og den hurtige italiener blev samtidig første MotoGP-kører nogensinde med en sejr i det prestigefulde ørkenrace.  

 8. rss-image

  MCTC har indgået et eksklusivt samarbejde med Visma LogBuy, som giver medlemmerne adgang til mere end 2.800 rabataftaler!

 9. rss-image

  Det årlige Dakar afvikles for tredje gang i Saudi-Arabien, og som et nyt input til Honda-KTM-rivalisering er GASGAS nu forrest i 2022-rallyet.

 10. rss-image

  Prototypen på Ducatis elektriske motorcykel til FIM Enel MotoE verdensmesterskabet 2023 blev debuttestet på Misano-banen i Italien.

 11. rss-image

  Vi prøver Hondas store nye cruiser: CMX 1100 Rebel. Få vores første indtryk i videoen her!

 12. rss-image

  Lidt motorcykel-meditation til din juleferie! Lav en kop kaffe, sæt dig godt til rette i sofaen og nyd videoen af denne ultradetaljerede modelmotorcykel, som ikke bare bliver samlet, men ombygget til en fed caféracer.

 13. rss-image

  Et flertal i Folketinget stemte tirsdag for at vedtage den såkaldte lov om vejsidesyn af motorcykler. Det giver Færdselsstyrelsen "adgang til at foretage vejsidekontroller af motorcyklers tekniske stand, og om de støjer for meget," lyder det i en pressemeddelelse fra Transportministeriet.

 14. rss-image

  For mange er 1. januar forbundet med træthed og/eller tømmermænd. MCTC giver dig tre bud på mageløse mc-film til dagen derpå, som du tilmed kan se helt gratis. Godt nytår!

 15. rss-image

  2021 er ved at rinde ud, og i den forbindelse vil MCTC gerne sige mange tak for et godt motorcykelår og ønske alle et godt nytår!

Næste arrangement

Generalforsamling 2022
Dato: 25.02.2022

Spidset blyant