Formandens hjørne

HURRA HURRA 

D. 31.03 2023 skal fejres

Festmiddag kl. 18.00

Login - kun medlemmer

MC Touring Club

MC Touring Club
 1. rss-image

  Bakken åbner fredag 31. marts 2023, og traditionen tro bliver det markeret med stort motorcykeloptog fra Nørrebrogade i København.

 2. rss-image

  Hvad er MCTC for dig? Deltag i MCTC's medlemsundersøgelse og vær med i lodtrækningen om 2 x gavekort på 2.000 kroner til Motostore. bc53882

 3. rss-image

  FEMA og FIM opfordrer til forbedringer af trafiksikkerheden for motorcyklister i et åbent brev til EU-Kommissionen, Europa-Parlament og Europas regeringer og parlamenter.

 4. rss-image

  Svenske RGNT sætter ny verdensrekord for hurtigste el-motorcykel på is. Se billeder af "Project Aurora" i galleriet og læs mere her.

 5. rss-image

  Indian har givet deres Chief-model en performance-opgradering, som skal forvandle cruiseren til en mere underholdende køreoplevelse: Mød den nye Indian Sport Chief!

 6. rss-image

  Et stærkt fokus på et stort udvalg, produktkendskab og kundepleje har gjort MC SYD til en motorcykelforretning ud over det sædvanlige.

 7. rss-image

  MCTC-magasinet #02 | 2023 samt årets guide er ude nu og kan også læses online via mitMCTC.

 8. rss-image

  Biltunerne fra Brabus havde enorm succes med deres ombyggede KTM, som blev lanceret sidste år. Så stor succes, at de nu gentager successen!

 9. rss-image

  FEMA har lavet en spørgeskemaundersøgelse, der skal forsøge at kortlægge, hvilket transportmiddel motorcyklister bruger, når de skal på arbejde. Deltag i undersøgelsen her.

 10. rss-image

  MCTC har nu trukket fem heldige vindere i konkurrencen på årets Motorshow i Herning. Tillykke til vinderne og tak til alle besøgende, der lagde vejen forbi.

Næste arrangement

Fest middag kl. 18
Dato: 31.03.2023

Tilmelding