Formandens hjørne

God (b)jul til alle og godt nytår. Håber 2022 bringer masser af MC kørsel og solskin

Login - kun medlemmer

MC Touring Club

MC Touring Club
 1. rss-image

  Rydbergs MC i Aidt indgår millionaftale med Danmarks største køreskole.

 2. rss-image

  Med lanceringen af fem specialmodeller fejrer Kawasaki, at det i år er 50 år siden, at den første Z-model så dagens lys.

 3. rss-image

  Sunderland vandt 44. udgave af Dakar Rally for GasGas, da han i dag sluttede som hurtigste mand over løbets 14 dage igennem Saudi-Arabiens sanddyner på sin RC 450F Rally.

 4. rss-image

  Globale udfordringer fra Covid19-pandemien har ikke sænket interessen for Ducati, som med 59.447 solgte motorcykler i 2021 kan fejre fabrikkens bedste år nogensinde.

 5. rss-image

  Rydbergs MC i Aidt har endnu en gang vundet titlen som "Årets Kawasaki-forhandler".

 6. rss-image

  Briten Sam Sunderland på GasGas genindtog førstepladsen i Dakar Rally, da han på dagens 8. etape gav alle baghjul og vandt sin første etapesejr i 2022.

 7. rss-image

  KTM's Dakar-debutant Danilo Petrucci vandt i går 5. etape af Dakar Rally, og den hurtige italiener blev samtidig første MotoGP-kører nogensinde med en sejr i det prestigefulde ørkenrace.  

 8. rss-image

  MCTC har indgået et eksklusivt samarbejde med Visma LogBuy, som giver medlemmerne adgang til mere end 2.800 rabataftaler!

 9. rss-image

  Det årlige Dakar afvikles for tredje gang i Saudi-Arabien, og som et nyt input til Honda-KTM-rivalisering er GASGAS nu forrest i 2022-rallyet.

 10. rss-image

  Prototypen på Ducatis elektriske motorcykel til FIM Enel MotoE verdensmesterskabet 2023 blev debuttestet på Misano-banen i Italien.

Næste arrangement

Generalforsamling 2022
Dato: 25.02.2022

Spidset blyant