Formandens hjørne

Klubben er igen åben.
VH Bestyrelsen.

Login - kun medlemmer

MC Touring Club - Sport

MC Touring Club
 1. rss-image

  Lørdagens arrangement med banekørsel på Ring Djursland og mad på MC Touring Camp er AFLYST på grund af ny Covid19 udmelding.  

 2. rss-image

  Fra 1. november 2020 bliver mindstekravet til A2-motorcykler sænket fra 400 til 250 cm3.

 3. rss-image

  Den næste Ducati Monster kommer tilsyneladende til at miste den karakteristiske rørgitterramme, som modellen var med til at udbrede i 1990'erne og har brugt lige siden.

 4. rss-image

  KTM arbejder lige nu på en opdateret 1290 Super Adventure, og nye spionfotos viser, at modellen formentlig bliver den første KTM med adaptiv fartpilot.

 5. rss-image

  San Marinos GP blev en blandet fornøjelse for Petronas Yamaha, hvor Franco Morbidelli tog sin første MotoGP-sejr, og Fabio Quartararos styrt kostede ham føringen i mesterskabet.

 6. rss-image

  Genopståede Bimota har offentliggjort de endelige detaljer på deres nye Tesi H2 og har bekræftet, at de første eksemplarer af den vilde hyperbike vil blive leveret 1. oktober.

 7. rss-image

  Oplev en tur på Tradium Ring Djursland og få lidt godt til maven på MC Touring Camp for 100 kroner, når de sammen med SP2H takker af for 2020.

 8. rss-image

  Bronx, Harley-Davidsons helt nye streetfighter-model, er blevet helt fjernet fra næste års nylanceringer, selvom den egentlig var planlagt til at gå i handlen allerede nu.

 9. rss-image

  Suzuki fejrer firmaets 100-års jubilæum med Limited Edition GSX-R 1000 R i MotoGP-racernes blå og sølv retrolakering.

 10. rss-image

  Indisk spionvideo bekræfter, at der meget vel kan være en ny 650-cruiser på vej fra Royal Enfield.

 11. rss-image

  Tirsdag 1. september 2020 trådte en ny synslov i kraft i Danmark – og den kan få betydning for, hvorvidt der bliver indført periodiske syn af motorcykler i fremtiden.

 12. rss-image

  Om under to uger får motorcykelserien Long Way Up premiere, og nu har producenter udsendt en trailer med de første levende billeder fra turen langs ryggen af Sydamerika.

 13. rss-image

  Honda giver deres lille mellemklassetrio bestående af CB 500 F, CBR 500 R og CB 500 X en mindre opdatering med nye farver og Euro 5-godkendt motor.

 14. rss-image

  Triumph har fremvist prototypen på en ny trecylindret roadster i mellemklassen, som blandt andet skal tage kampen op mod den populære Yamaha MT-07.

 15. rss-image

  Honda har nu offentliggjort de endelige specifikationer på den nye CBR 600 RR, der kommer til at gå i handlen den 25. september i år. Men med den nyhed har de desværre også udmeldt, at supersportsmaskinen ikke kommer til Europa for nu.

Næste arrangement

Dart og billardafslutning 2020, igen igen
Dato: 19.09.2020

Tacklinger og slag med billardkøen er ikke velset og giver en halv times karantæne.