Formandens hjørne

Bestyrelsen anbefaler, at for at mindske risikoen for smittespredning af Corona-virus, så holdes klublokalerne lukket - indtil videre frem til den 16. april.
Mvh. Bestyrelsen

Login - kun medlemmer

MC Touring Club - Sport

MC Touring Club
 1. rss-image

  Her til aften trak BMW endelig klædet af deres nye cruisermodel, som har været i støbeskeen i årevis. Vi sad klar til den digitale præsentation, så du kan få et indblik i BMW R 18 her:

 2. rss-image

  Efter knap 20 år med uændrede regler er der nu nye krav på vej til motorcykelhjelme på det europæiske marked, når et nyt ECE-regulativ bliver behandlet til sommer.

 3. rss-image

  Klokken 17 i eftermiddag sender KTM live via YouTube, når de gennemgår alle de nye features ved deres seneste nøgencykel: 890 Duke R.

 4. rss-image

  MCTC’s årlige generalforsamling bliver udsat som følge af myndighedernes anvisninger. Den nye dato er endnu ikke fastlagt.

 5. rss-image

  Denne måned er det 100 år siden, at en herre ved navn Michio Suzuki grundlagde en væv-fabrik. En fabrik der snart skiftede fokus til motorcykler og andre motoriserede køretøjer.

 6. rss-image

  Som følge af regeringens tiltag for at forhindre spredningen af coronavirus, vil det ikke være muligt at få motorcykelkørekort eller tage på kørekursus indtil foreløbigt 13. april.

 7. rss-image

  Med et gebyr på 250 kroner om dagen kan en indregistreret motorcykel uden ansvarsforsikring hurtigt blive en dyr fornøjelse.

 8. rss-image

  Honda har netop kåret den bedst forhandler og det bedste værksted for 2019, og vinderne blev henholdsvis Jensen Motorcykler og ProBike.

 9. rss-image

  De seneste dage har flere og flere motorcykel- og bilfabrikker lukket ned for produktionen for at mindske spredningen af coronavirus blandt arbejderne. Her er dem vi kender til foreløbigt.

 10. rss-image

  Grundet udbruddet af Corona-virus herhjemme er åbningen af Dyrehavsbakken i 2020 udskudt. Det betyder også, at der ikke vil være motorcykeloptog gennem København på den oprindelige dato – men der arbejdes på alternativer.

 11. rss-image

  For at undgå at bidrage til spredning af COVID-19 har MCTC besluttet, at åbningen af MC Touring Camp foreløbig udsættes til 1. maj 2020.

 12. rss-image

  Coronavirus påvirker forårets mc-kalender med mange aflyste træf og arrangementer. Få overblikket her.

 13. rss-image

  På baggrund af myndighedernes opfordring vil MCTC's administration foreløbigt være begrænset bemandet frem til 30 marts.

 14. rss-image

  Grand Prix of the Americas planlagt til starten af april er nu udskudt til november. Problemerne omkring Coronavirus ændre MotoGP-kalenderen, og giver i bedste fald et travlt efterår.   

 15. rss-image

  Lotte Hoffmann Uhre er kendt i motorsportsmiljøet som en frygtløs Road Racing-kører med mange mesterskaber og podieplaceringer på CV’et – men nu skifter den 27-årige fartgale kvinde spor. Fra denne sæson har hun nemlig skiftet styr ud med rat, og deltager som eneste kvinde i Danmark i Legends Car serien.

Næste arrangement

Dart og billardafslutning 2020
Dato: 18.04.2020

Muntre indslag og hygge kan forekomme.