Formandens hjørne

Bjoern1

Nyt prøvemedlem. Tag godt imod Bjørn Nielsen.

Login - kun medlemmer

MC Touring Club - Sport

MC Touring Club
 1. rss-image

  I mere end et halvt århundrede har de såkaldte "grid girls" været del af Formel 1, men fra i år er det slut - så vil det brede sig til motorsport generelt?

 2. rss-image

  KTM kan nu kalde sig for sejrherre af verdens største og hårdeste rally. For 17. gang i træk vel at mærke.

 3. rss-image

  Efter seks hårde etaper er deltagerne nu halvvejs gennem Dakar Rally 2018. Fredag er hviledag, men allerede lørdag venter nye strabadser i Bolivia.

 4. rss-image

  Efter blot fire etaper af Dakar Rally 2018 ser kampen om 1. pladsen helt anderledes ud, da en af løbets største favoritter, Sam Sunderland, udgik tirsdag.

 5. rss-image

  Allerede fra første etape har verdens største rally budt på brækkede lemmer og sand-kørsel i højeste gear.

 6. rss-image

  Dorna Sports, der afholder MotoGP, har afsløret, at der fra 2019 vil være en Moto-e World Cup-serie. Og de har også offentliggjort den elektriske racer...

 7. rss-image

  ”Alt eller intet” Marc Marquez snuppede titlen 2017 MotoGP-verdensmester i vanlig dramatisk stil ved finalen på Circuit Ricardo Tormo banen i Valencia.

 8. rss-image

  Med en sejr i søndagens våde MotoGP på Sepang-banen holder Andrea Dovizioso kampen om 2017-titelen åben.

 9. rss-image

  Repsol Hondas Marc Marquez tog sejren efter lange hårde dueller i top fem, imens Ducatis Andrea Dovizioso oplevede et mareridt af et australsk GP på Phillip Island.

 10. rss-image

  De to favoritter til årets MotoGP-titel kæmpede en gigantisk duel i weekendens dyngvåde japanske GP, som garanteret vil gå over i historien.

 11. rss-image

  Finalekampen på Jyllandsringen den kommende weekend i DM Road Racing står mellem Michael Møller Pedersen og brødrene Steven og Simon Tirsgaard i Superbike klassen

 12. rss-image

  ”Jeg tog og en masse chancer og vandt”, sagde den regerende verdensmester Marc Marquez, efter han i weekenden tog sin femte sejre i år.

 13. rss-image

  Valentino Rossis erstatning er allerede fundet og står klar i kulissen. Men italieneren sigter nu mod et utroligt comeback til MotoGP - kun 22 dage efter et søm blev indopereret i Doktorens brækkede ben.

 14. rss-image

  En hårdt prøvet og skadesplaget René Prang genvandt DM i Classic SuperBike på Jyllandsringen i weekenden.

 15. rss-image

  Med to dugfriske sejre i bagagen fra Ring Djursland er René Prang storfavorit på sin Ducati 916, når der i kommende weekend kæmpes om DM-titlen i Classic Race Superbike på Jyllandsringen.

Næste arrangement

Bakkeåbning 2018
Dato: 23.03.2018

Husk varmt tøj og smil på læben..