Formandens hjørne

Klubben har fået 2 nye medlemmer. Byd Jan Mathisen og Brian Christensen. Velkommen til dem. 

Login - kun medlemmer

MC Touring Club - Sport

MC Touring Club
 1. rss-image

  Køber du dette motorkøretøj, kan du tage den med dig under armen – 29-årige Alan Mark Kristensens knallert kan nemlig klappes sammen. "Den her knallert har opnået en kæmpe kultstatus," siger han til DBA Guide, der har lavet en historie om hans Honda Motocompo.

 2. rss-image

  Touring Nyt 8/2021 er på vej med posten, men kan allerede nu læses online. Her får du en forsmag på indholdet.

 3. rss-image

  Quartararo sikrede sig VM-titlen 2021 efter Bagnaia styrtede, og Repsol Honda imponerede ved at indtage de to øverste pladser på præmieskamlen foran rookien og hjemmebanehelten Bastianini.  

 4. rss-image

  Fra 2023 vil Ducati være eneproducent af elektriske motorcykler til MotoE-racerserien – første skridt på vejen til at lancere en elektrisk gadecykel.

 5. rss-image

  Honda præsenterer 2022-nyheden NT 1100 som en alsidig touring-motorcykel, der skal forene sportslige præstationer med høj rejsekomfort, og der findes en stor pakke af ekstraudstyr til de nye modeller.

 6. rss-image

  Kawasaki adskiller deres motorcykelafdeling fra Kawasaki Heavy Industries og introducerer River Mark som motorcykeldivisionens officielle logo.

 7. rss-image

  Den danske velgørenhedsorganisation Riders with Heart har meldt ud, at de lukker initiativet ned ved udgangen af i år grundet manglende overskud.

 8. rss-image

  Ducati tilføjer en lille og en stor Scrambler-model til programmet i 2022: Scrambler Urban Motard og Scrambler 1100 Tribute Pro.

 9. rss-image

  Vi tester den nye Yamaha R7 på både offentlig vej og Circuito de Almerías racerasfalt.

 10. rss-image

  Danmarks Motorcykelmuseum byder igen på fælleskørsel for motorcykler, veteranbiler og knallerter, når museet siger tak for sæson 2021 søndag 24. oktober.

 11. rss-image

  MV Agusta har præsenteret en ny model i deres supersport-modelserie F3, som byder på både snedig aerodynamik og lavere vægt.

 12. rss-image

  Vinteren er begyndt – i hvert fald ifølge Vejdirektoratet, der har været ude med årets første saltbil.

 13. rss-image

  Søndag blev en 37-årig motorcyklist sigtet for vanvidskørsel efter at have kørt op mod 245 km/t på Holbækmotorvejen. Motorcyklen, en spritny Suzuki GSX-S 1000, blev også beslaglagt. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

 14. rss-image

  Yamaha er klar med et par friske enduroer til 2022. Nyhederne handler om opdaterede versioner af WR 250 F og WR 450 F - men de er kun til sport og kan ikke indregistreres til landevejskørsel i DK.

 15. rss-image

  Kom med bag kulisserne på den nye James Bond-film No Time to Die, hvor et par potente Triumph-motorcykler bliver udsat for lidt af hvert.

Næste arrangement

Julefrokost 2021
Dato: 04.12.2021

Fest humør