Formandens hjørne

okt fest

Login - kun medlemmer

MC Touring Club - Sport

MC Touring Club
 1. rss-image

  Yamaha Niken skal de næste tre år være officiel løbsmotorcykel til de største europæiske cykelløb som Giro d'Italia, Vuelta a España og Tour de France.

 2. rss-image

  Michelin er klar med et nyt Anakee Adventure-dæk beregnet til motorcykler i eventyrenduro-klassen, og TN har netop testet det franske dæk over stok og sten i Portugal.

 3. rss-image

  En frygtelig brand reducerede torsdag hele den nyopførte MotoE-paddock og alle de elektriske racere på Jerez-banen i Spanien til askestøv.

 4. rss-image

  Trods ny lov om dagsgebyr på 250 kroner for køretøjer uden forsikring er omkring 1.500 motorcykler stadig ikke blevet forsikret eller afmeldt.

 5. rss-image

  Andrea Dovizioso tog en hårdt tilkæmpet sejr for Ducati i åbningsløbet på ørkenbanen Losail – kun 0.023 sekund foran Repsol Hondas Marc Marquez.  

 6. rss-image

  Deltagerlisten blev hurtigt fyldt op sidste år, og Tourstart.org fortsætter med GPS-undervisning i 2019.

 7. rss-image

  Igen i år kommer The Distinguished Gentleman’s Ride til at foregå sidste søndag i september.

 8. rss-image

  Mikael Leen er ny bestyrer på MC Touring Camp. Sammen med Lenette Salholt Jonsson står han klar til at byde gæsterne velkomne til 2019-sæsonen, der skydes i gang skærtorsdag 18. april.

 9. rss-image

  Traditionen tro uddeler Honda Danmark prisen for årets mc-forhandler og mc-værksted – og som noget nyt også prisen for årets ”The Power of Dreams”.

 10. rss-image

  Den længe ventede Yamaha Ténéré 700 rammer Danmark sidst på sommeren, og bestiller man på forhånd, er der penge at spare.

 11. rss-image

  På fredag den 8. marts udkommer både det nye nummer af Touring Nyt og MC Guiden 2019.

 12. rss-image

  I 22 år har Mogens Malling været at finde hos Cap's i Aarhus, men torsdag er sidste dag i butikken for den erfarne H-D-forhandler.

 13. rss-image

  SR/F er den første helt nye model fra elmotorcykelproducenten Zero i flere år – men den lader til at kunne være ventetiden værd.

 14. rss-image

  Det er kun et spørgsmål om tid, før det vil være muligt at køre på en Ducati uden lyden og vibrationerne fra en stor V-motor.

 15. rss-image

  For første gang i 17 år bliver det historiske FIM-rally i 2019 afholdt i Danmark – og du kan komme med!

Næste arrangement

Tøsefrokost i klubben 2019
Dato: 23.03.2019

Gæster udefra kan forekomme