Formandens hjørne

Klubben er igen åben.
VH Bestyrelsen.

Login - kun medlemmer

MC Touring Club - Sport

MC Touring Club
 1. rss-image

  Ducatis mindste racer vil fra denne måned kunne fås i en ny farvekombination, der fremhæver Panigales aerodynamiske design.

 2. rss-image

  Med det nye ClimaCommand-system skruer Indian op for komforten på de varme dage og tilbyder separat køling (såvel som varme) til både fører- og passagersæde.

 3. rss-image

  Ingen deltager har nogensinde formået at klare den hele vejen over toppen i det såkaldte Andler/Schönberg Hill Climbing race. Nu venter snart den 21. udgave af verdens måske sværeste "bakkeløb".

 4. rss-image

  Efter længere tids lukning relateret til coronakrisen genåbner Ducati Museum i Bologna, Italien lørdag 4. juli 2020.

 5. rss-image

  Bilerne har haft dem et stykke tid, men BMW melder nu klar med adaptiv cruise control til motorcykler - som automatisk reducerer din hastighed, hvis du kommer for tæt på køretøjer foran.

 6. rss-image

  Arrangørerne af verdens største mc-messe, EICMA i Milano, har meddelt, at 2020-udgaven er aflyst på grund af coronakrisen. ”En beslutning truffet med og for hele sektoren,” lyder begrundelsen.

 7. rss-image

  Danmarks Motorcykel Museum i Stubbekøbing er igen åbent, og hver tirsdag er der tilmed late night-åbent fra klokken 19-22.

 8. rss-image

  Hvordan tager en Kawasaki Ninja H2 sig ud på Nürburgring? Det får du svaret på i videoen herunder.

 9. rss-image

  Når Sikkerpå2Hjul arrangerer kørekurser på Ring Djursland i juli, frister MC Touring Camp efterfølgende med kaffe og aftensmad.

 10. rss-image

  Yamaha har præsenteret en ny Rally-udgave af den populære Ténéré 700, som forventes at lande hos forhandlerne i starten af juli 2020.

 11. rss-image

  MCTC har modtaget denne triste meddelelse om, at stifteren af Carl Andersen Motorcykler sov stille ind natten til 20. juni 2020. Carl blev 87 år.

 12. rss-image

  Bliver motorcyklen i garagen denne sommer, eller har du (fortsat) planer om at tage på mc-ferie? Giv dit besyv med i FEMA's spørgeskemaundersøgelse.

 13. rss-image

  Det unge mc-mærke Brixton har lanceret to nye 500-kubikkere kaldet Crossfire. Gennemført design og A2-kompatibilitet kunne gøre dem interessante herhjemme.

 14. rss-image

  Den østrigske delstat Tyrol har indført forbud mod larmende motorcykler på udvalgte strækninger hen over sommeren 2020. Men Østrig er ikke alene om at stille skarpt på motorcykelstøj.

 15. rss-image

  En italiensk tech-virksomhed har lavet en elektrisk motorcykel, der med snedig teknologi kan imitere alt fra en 250-kubiks totakter til en 1200 kubiks V2'er. Læs om og se videoen af kamelæonmotorcyklen "Emula" her.

Næste arrangement

Dart og billardafslutning 2020, igen igen
Dato: 19.09.2020

Tacklinger og slag med billardkøen er ikke velset og giver en halv times karantæne.