Formandens hjørne

Bestyrelsen anbefaler, at for at mindske risikoen for smittespredning af Corona-virus, så holdes klublokalerne lukket - indtil videre frem til den 16. april.
Mvh. Bestyrelsen

Login - kun medlemmer

MC Touring Club

MC Touring Club
 1. rss-image

  Her til aften trak BMW endelig klædet af deres nye cruisermodel, som har været i støbeskeen i årevis. Vi sad klar til den digitale præsentation, så du kan få et indblik i BMW R 18 her:

 2. rss-image

  Efter knap 20 år med uændrede regler er der nu nye krav på vej til motorcykelhjelme på det europæiske marked, når et nyt ECE-regulativ bliver behandlet til sommer.

 3. rss-image

  Klokken 17 i eftermiddag sender KTM live via YouTube, når de gennemgår alle de nye features ved deres seneste nøgencykel: 890 Duke R.

 4. rss-image

  MCTC’s årlige generalforsamling bliver udsat som følge af myndighedernes anvisninger. Den nye dato er endnu ikke fastlagt.

 5. rss-image

  Denne måned er det 100 år siden, at en herre ved navn Michio Suzuki grundlagde en væv-fabrik. En fabrik der snart skiftede fokus til motorcykler og andre motoriserede køretøjer.

 6. rss-image

  Som følge af regeringens tiltag for at forhindre spredningen af coronavirus, vil det ikke være muligt at få motorcykelkørekort eller tage på kørekursus indtil foreløbigt 13. april.

 7. rss-image

  Med et gebyr på 250 kroner om dagen kan en indregistreret motorcykel uden ansvarsforsikring hurtigt blive en dyr fornøjelse.

 8. rss-image

  Honda har netop kåret den bedst forhandler og det bedste værksted for 2019, og vinderne blev henholdsvis Jensen Motorcykler og ProBike.

 9. rss-image

  De seneste dage har flere og flere motorcykel- og bilfabrikker lukket ned for produktionen for at mindske spredningen af coronavirus blandt arbejderne. Her er dem vi kender til foreløbigt.

 10. rss-image

  Grundet udbruddet af Corona-virus herhjemme er åbningen af Dyrehavsbakken i 2020 udskudt. Det betyder også, at der ikke vil være motorcykeloptog gennem København på den oprindelige dato – men der arbejdes på alternativer.

Næste arrangement

Dart og billardafslutning 2020
Dato: 18.04.2020

Muntre indslag og hygge kan forekomme.