Formandens hjørne

Nye prøvemedlemmer
jannibrianerling
Byd Janni, Brian og Erling velkommen som prøvemedlemmer i klubben.

Login - kun medlemmer

MC Touring Club

MC Touring Club
 1. rss-image

  Hondas nye Fireblade, som blev præsenteret på EICMA 2019, har fået tilføjet et ekstra ”R” og hedder nu CBR 1000 RR-R – den mest rasende Fireblade til dato.

 2. rss-image

  Yamaha har præsenteret en trehjulet maxiscooter, der skiller sig ud ved at må køres på almindeligt B-kørekort i Danmark. Læs om den nye Yamaha Tricity 300 her.

 3. rss-image

  For tredje år i træk kan Repsol Honda Team fejre afslutningen af ​​MotoGP-sæsonen med en triple-krone, som Marquez sikrede med endnu en overbevisende sejr ved finaleracet i Valencia.

 4. rss-image

  Den femdobbelte GP-verdensmester Jorge Lorenzo meddelte på et pressemøde i Valencia, at han stopper sin professionelle motorsports karriere efter weekendens MotoGP-finale i Spanien.

 5. rss-image

  Alle modeller i Ducatis Multistrada-familie får fremover udvidet fabriksgarantien til at gælde i fire år som standard.

 6. rss-image

  Den spanske bilfabrikant Seat har meddelt, at de planlægger et indtog på motorcykelmarkedet, og at den første model allerede præsenteres næste uge.

 7. rss-image

  På årets EICMA-messe fremviste en flok flamboyante finner deres bud på en yderst momentstærk el-motorcykel. Hvis alt går vel, får vi den at se allerede i 2020.

 8. rss-image

  Harley-Davidson gør sin entré i adventure-touring-segmentet næste år, men allerede sidste uge fik vi den kommende Pan America model at se i næsten produktionsklar udgave.

 9. rss-image

  Kawasaki stod for dagens overraskelse på EICMA, da de annoncerede et nyt partnerskab med det italienske feinschmecker-mærke Bimota sammen med en ny model kaldet Tesi H2.   

 10. rss-image

  Yamaha Tracer 700 får et ansigtsløft, småopdateringer og Euro5-godkendelse af twinmotoren til 2020.

Næste arrangement

Julefrokost 2019
Dato: 07.12.2019

Julemaden og den fri bar kan nydes for kr. 250.00