Formandens hjørne

fh1
Så er der indkaldt til generalforsamling - check din mail...!

Login - kun medlemmer

MC Touring Club

MC Touring Club
 1. rss-image

  Efter næsten et år på farten er den kvindelige mc-stafet WRWR nået hele jorden rundt og har afsluttet turen med en stor fest i London.

 2. rss-image

  På MCTC-standen, som både var at finde på mc-messen i Herning og København, var der spændende præmier på højkant. Nu er vinderne fra konkurrencerne udtrukket.

 3. rss-image

  Tilmeldingen er åben til de fire årlige europæiske FIM-træf, og det største FIM Rally sætter i år kurs mod Foligno i Italien 24.-26. juni.

 4. rss-image

  Harley-Davidson fejrer Fat Boy-ikonet med en 30-års jubilæums-model, og amerikanerne tilføjer samtidig special-designede Road Glide til CVO-programmet.

 5. rss-image

  Den nye Superleggera V4 udgør det ypperste af Ducatis formåen, og kommer med et klart mål om at være en af de mest avancerede og ekstreme gadecykler i historien.

 6. rss-image

  Britiske Death Machines of London har lavet et af de mest gennemførte ombygningsprojekter, vi nogensinde har set. Læn dig tilbage og mød den Goldwing-baserede "Kenzo".

 7. rss-image

  Efter en veloverstået weekend med fede motorcykler og masser af besøgende i Herning, lægger Motorshow nu kurs mod Sjælland og Bella Center i København.

 8. rss-image

  En ny rabataftale med Smyril Line betyder, at MCTC-medlemmer kan slå 10 procent af prisen på rejser til Færøerne i sommeren 2020.

 9. rss-image

  Med udestående regninger, der angiveligt beløber sig på over tre millioner kroner, er britiske Norton Motorcycles blevet sat under administration, og fremtiden for mærket er uvis.

 10. rss-image

  Fredag den 31. slår den første af de to danske messer "Motorshow – Life on wheels" dørene op i Herning, så hvis du ikke har planer i weekenden, kan du stadig nå det!

Næste arrangement

Generalforsamling 2020
Dato: 28.02.2020

Tilmelding kun nødvendig ved deltagelse i middagen