Formandens hjørne

Klubben er igen åben.
VH Bestyrelsen.

Login - kun medlemmer

MC Touring Club

MC Touring Club
 1. rss-image

  Ducatis mindste racer vil fra denne måned kunne fås i en ny farvekombination, der fremhæver Panigales aerodynamiske design.

 2. rss-image

  Med det nye ClimaCommand-system skruer Indian op for komforten på de varme dage og tilbyder separat køling (såvel som varme) til både fører- og passagersæde.

 3. rss-image

  Ingen deltager har nogensinde formået at klare den hele vejen over toppen i det såkaldte Andler/Schönberg Hill Climbing race. Nu venter snart den 21. udgave af verdens måske sværeste "bakkeløb".

 4. rss-image

  Efter længere tids lukning relateret til coronakrisen genåbner Ducati Museum i Bologna, Italien lørdag 4. juli 2020.

 5. rss-image

  Bilerne har haft dem et stykke tid, men BMW melder nu klar med adaptiv cruise control til motorcykler - som automatisk reducerer din hastighed, hvis du kommer for tæt på køretøjer foran.

 6. rss-image

  Arrangørerne af verdens største mc-messe, EICMA i Milano, har meddelt, at 2020-udgaven er aflyst på grund af coronakrisen. ”En beslutning truffet med og for hele sektoren,” lyder begrundelsen.

 7. rss-image

  Danmarks Motorcykel Museum i Stubbekøbing er igen åbent, og hver tirsdag er der tilmed late night-åbent fra klokken 19-22.

 8. rss-image

  Hvordan tager en Kawasaki Ninja H2 sig ud på Nürburgring? Det får du svaret på i videoen herunder.

 9. rss-image

  Når Sikkerpå2Hjul arrangerer kørekurser på Ring Djursland i juli, frister MC Touring Camp efterfølgende med kaffe og aftensmad.

 10. rss-image

  Yamaha har præsenteret en ny Rally-udgave af den populære Ténéré 700, som forventes at lande hos forhandlerne i starten af juli 2020.

Næste arrangement

Dart og billardafslutning 2020, igen igen
Dato: 19.09.2020

Tacklinger og slag med billardkøen er ikke velset og giver en halv times karantæne.